Forside * Nyheder

STOFA TV forlader skærmen


TV forlader skærmen


Nu er det slut med at sidde lænket foran husalteret, hvis du vil følge med i dine yndlingsprogrammer. Det er godt nyt til alle der fremover kan tage tv-programmerne fra stuen og med på deres bærbare, tablet eller smartphone. 


Stofas nye Web-tv nedbryder de sædvanlige tv-grænser og virker i stedet overalt indenfor husstanden. Når først tv-programmerne har fundet vej ind gennem antennestikket, kan du se dem, hvor du vil på din laptop, smartphone eller tablet.


 – Det handler for os om at give brugerne så stor frihed som muligt. Vi har for nylig udviklet et nyt produkt, FlexTv, hvor kunderne får udstrakt frihed til at vælge tv-kanaler ? og WebTv er endnu et skridt i den fleksible retning, forklarer Stofas direktør for TV & Content, Jørgen Kristensen.


Nye tv-mønstre


De teknologiske muligheder udfordrer altså det klassiske husalter og måske dermed også det klassiske familie-mønster.


 – Der er selvfølgelig stadig programmer, som samler hele familien foran fladskærmen i stuen. Men ellers er tv-seningen blevet mere spontan og også mere delt op mellem generationerne. Og specielt de unge fjerner sig sjældent og kun nødigt ret langt væk fra deres telefoner og laptops. De er generation ?Always-on?, siger Jørgen Kristensen.


Web Tv bliver tilgængeligt for Stofas kunder fra den 1. november, hvor også Stofas applikation ligger tilgængelig i Apple Store.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.