Forside Nyheder

Udstilling: HiFi & Surround 2010


 


Tid og sted


Udstillingen HiFi & Surround afholdes i København


Hotel Scandic
Vester Søgade 6
1601 København
Vis på kort


Lørdag d. 20/11 kl. 11-18
Søndag d. 21/11 kl. 11-17


Entre kr. 100,-
Børn under 15 år gratis


Se mere på: hifisurround.dk


 


HiFi & Surround 2010
 
HiFi & Surround er idag den eneste udstilling i Danmark, hvor man fastholder et fokus på HiFi & Surround. Samtidig er faciliteterne på HiFi & Surround så gode som det nu engang er muligt, idet seriøs demo af lyd og billede foregår i lukkede rum istedet for i en stor messehal.


Det giver nogle helt fantastiske muligheder for seriøse demonstrationer af HiFi & Surround, og flertallet af branchens seriøse leverandører meldt deres ankomst til årets udstilling.


Der er langt mellem plastichøjttalere og ?kasseanlæg? i totusindkronersklassen på den årligt tilbagevendende messe HiFi & Surround, der er Nordens største af sin slags. Udstillingen, som hvert år tiltrækker mange tusinde interesserede i alle aldre, fokuserer på underholdningselektronik fra mellemprisklassen og opefter ? og det helt kostbare grej stjæler sædvanligvis billedet.


Thomas Sillesen fra Danish High End Society, der arrangerer messen, understreger dog, at målgruppen både er den almindelige forbruger og entusiasterne.


“Et af vore primære mål er at introducere den brede befolkning til de oplevelser, man får med udstyr af høj kvalitet. Så HiFi & Surround besøges både af entusiasten, der har investeret flere hundrede tusinde i sit anlæg, og hr. og fru Jensen, der overvejer at bruge lidt ekstra på en hjemmebiograf af god kvalitet i stedet for at købe anlægget i et supermarked.”


Der er lavet en udstillings side hvor de vigtigste informationer om udstillingen kan findes. Den kan man se på:


hifisurround.dk


 


Udvalgte stemningsbilleder fra udstillingen 2009Kilde: Hifi & Surround

Annonce:
Forrige artikelNy CD afspiller/DAC fra Audiolab
Næste artikelJVC klar med 3D projektorer
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.