Forside Nyheder

Velodyne DD Plus


 


Velodyne DD Plus er en ny highend subwoofer serie


Velodyne DD Plus er ikke bare en teknisk modificering  af deres DD serie med et nyt navn, men en decideret opgradering af næsten samtlige komponenter.


Kabinetterne er større end den gamle DD serie, designet i samme stil som Velodyne SPL-Ultra serien. Opbygget i tre centimeter tyk MDF plade uden parallelle flader med intern afstivning, for et stabilt og akustisk perfekt kabinet.


Hjertet i DD Plus er designet af Chis Hagen, der tidligere har designet enheder for  JBL og M&K. DD Plus er designet med nyeste generation af Rohacell til at fabrikere membranen, som er meget let og stiv hvilket medfører lav forvrængning. 


  


En ny seks-lags svingspole, der klarer mere power og en længere vandring på mere end fem centimeter giver en udvidet frekvens-respons. Den nye 10″ enhed går eksempelvis 2 Hz længere ned i forhold til den gamle DD10.


Den nye DD Plus har en tungere magnetstruktur end dens forgænger, hvilket gør den til en af de kraftigste enheder, som Velodyne nogen sinde har produceret. Man har sænket forvrængningen i samtlige DD Plus modeller med 0.5% samtidig med at man har hævet outputtet med hele 6dB mere end forgængeren.


Velodyne benytter en digital forstærker på 1250 watt RMS, der har et pantenteret Energy Recovery System der er over 95% effektivt, hvilket betyder at næsten intet energi går spildt – hvilket igen bevirker en bedre udnyttelse og længere holdbarhed på produktet.


  


Bagpanelet er også blevet ændret så der nu er XLR in, out og through i stereo hvilket også gælder for RCA tilslutning.
 
Integrationen med Home Automations systemer såsom Creston kan benytte Ethernet stik for styring af subwooferen. Der er nu også et 12v trigger stik.


DD Plus serien vil blive solgt i fire modeller: 10″, 12″, 15″ og 18″.


Subwooferen kan leveres i sort satin, kirsebær satin og valnød satin finish.


Priserne er ikke oplyst.


 
Kilde:  velodyne-subwoofers.dk


 

Annonce:
Forrige artikelNy opdatering til iPhone og iPad klar
Næste artikelJames Cameron kalibrerer Panasonic TV
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.