Forside * Nyheder

Ventetiden er ovre – AVATAR i 3D, hvis du da køber Panasonic


Ventetiden er ovre – AVATAR i 3D endelig på Blu-ray


Panasonic har sammen med Twentieth Century Fox Home Entertainment indgået en global aftale og kan nu eksklusivt tilbyde 3D-versionen af AVATAR på Blu-ray ved køb af et Panasonic 3D-produkt


Fra og med i dag kan man som forbruger få adgang til 3D-versionen af Blu-ray-filmen AVATAR.


Aftalen med Twentieth Century Fox Home Entertainment gør det muligt for Panasonic som eneste aktør i verden at kunne tilbyde 3D-versionen af filmen på Blu-ray.


Den Oscarbelønnede film AVATAR har slået alle rekorder for antal solgte billetter i biograferne og har samtidig markeret en milepæl inden for 3D-udviklingen. Det tog instruktøren James Cameron 14 år at planlægge den storslåede actionfilm og 40 år at skabe 3D-produktionen.


AVATAR har overtaget billetrekorden fra Titanic – en film som Cameron også var instruktør af.


 


Hvordan man får fingre i filmen?


3D-versionen af AVATAR kan ikke købes separat, men bliver tilbudt sammen med Panasonics forskellige 3D produkter såsom 3D-tv, 3D-Blu-ray-afspillere og 3D-hjemmebiografsystemer.


Få mere information i butikkerne eller kontakt den lokale forhandler for yderligere information om, hvordan du får fingre til AVATAR-filmen. Du finder yderligere information her:
http://www.facebook.com/panasonic3D eller http://www.panasonic.dk


 


Kilde: Panasonic


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.