Forside Nyheder

Årets smartphone 2010


Brugerne af mobilsiden.dk har valgt årets mobiltelefon, og ikke uventet domineres listen af smartphones.


Smartphones blev det store mobilhit i 2010 – men iPhone 4 løb ikke som forventet med sejren. Det viser en afstemning blandt 3.500 mobilkøbere (aldersgruppe 15-44 år), som Mobilsiden.dk har foretaget.


Blandt mobiludgivelserne i 2010 blev køberne bedt om at udpege deres personlige favorit, som kandidat til titlen “Årets Mobil 2010 – valg af køberne”.


Hver fjerde stemme gik til HTC Desire, som foran Apple iPhone 4 og Samsung Galaxy S, løb med hovedparten af stemmerne.


“HTC Desire fortjener fuld ud førstepladsen i år. Det er den mest gennemførte smartphone til prisen på markedet netop nu. Selvom den kom ud helt tilbage i april måned – så holder den stadig – og ingen mobil har til prisen, kunne slå den. Her er der virkelig ‘value for money’,” siger Mobilsiden.dks chefredaktør John G. Pedersen.


Hitlisten domineres af mobiler med Googles system Android, der sidder på otte ud de ti pladser, men det er bemærkelsesværdigt, at Nokias comeback-mobil N8, er nået ind midt i feltet.


 HTC Desire


 


Årets mobiltelefon 2010 i Danmark  1. HTC Desire
  2. Apple iPhone 4
  3. Samsung Galaxy S
  4. HTC Desire HD
  5. Nokia N8
  6. HTC Legend
  7. Sony Ericsson Xperia X10 mini pro
  8. Sony Ericsson Xperia X10 mini
  9. HTC Wildfire
  10. Sony Ericsson Xperia X10

 


Kilde: mobilsiden.dk

Annonce:
Forrige artikelNu får iPad konkurrence!
Næste artikelGodt nytår!
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.