Forside * Nyheder

BBC: Global video-on-demand på iPad

 


 


BBC iPlayer er et populært engelsk TV univers på nettet. En gang næste år udkommer det verden over – på iPad.


BBC’s net-univers iPlayer er en populær VOD – Video On Demand – tjeneste på nettet. iPlayer byder på BBC’s radio- og tv-programmer 7 dage tilbage. 


TV programmerne er kun for Storbritanien, endnu, men BBC arbejder på en global version. Via abonnement skal BBC iPlayer kunne bruges verden over.


I oktober havde tjenesten 139 mio. visninger. Til sammenligning havde et andet populært video-on-demand site, amerikanske Hulu, omkring 260 mio. visninger for den periode. Men da USA har over 5 gange så mange indbyggere som Storbritanien, så det viser lidt om BBC sidernes enorme popularitet.


Vi må dog vente lidt endnu på at se iPlayer. Projektet med at gøre det tilgængelig globalt startede i september måned, og BBC har afsat et år til 1. fase af projektet.


Når BBC iPlayer får premiere en gang i løbet af næste år, vil det i første omgang kun være tilgængelig udenfor Storbritanien via iPad.


 


 


Kilde: paidContent:UK

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.