Forside Nyheder

Er Sonos på vej ind i hjemmebio løsninger ?


Er Sonos på vej ind i hjemmebio audio løsninger ?


Sonos som man kender for en af markedets bedste musik streaming løsninger søger på deres hjemmeside en ny Senior Produkt Chef, der skal være ansvarlig for at ?genopfinde hjemmebio lydsystemet til den digitale tidsalder?.


I sig selv er der jo ikke noget udsædvanligt at man skifter ud på de vigtige poster i en virksomhed med mellemrum, men hvis man læser mellem linjerne, kan man godt forestille sig, at Sonos i en tid hvor flere og flere store spillere bevæger sig ind på deres hjemmebane ønsker at løfte sig til et nyt niveau.


Om det er fordi de i et kommende produkt kommer med videostreaming, eller om de ønsker at integrere deres løsning i andre producenters produkter, står der desværre ikke noget om, men det er spændende at Sonos har valgt at lytte til deres kunder, og bevæge sig over imod større løsninger.


Recordere.dk er på CES 2011 i Las Vegas, og vil igen i år besøge Sonos’s stand, og høre om der er hemmeligheder de gerne vil fortælle os.


 


Kilde: engadget.com

Annonce:
Forrige artikelDagens video: Papir fjernbetjeningen
Næste artikelNu kan du prøve danske Libratone Beat
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.