Forside * Nyheder

Google-chef giver smugkig på Android 3.0 til tablets


Billede fra All Things Digital. Se deres video af tablet demonstrationen


 


Android Honeycomb


Skaberen af Android overrasker alt og alle ved at hive prototype-tablet frem på scenen på konference. Ligner værdig Pad-konkurrent.


Engang i løbet af 2011 er Google klar med version 3.0 af Android-operativsystemet, og det vil i høj grad være optimeret til tablets. Det har Google-chefen Andy Rubin netop afsløret på Dive Into Mobile-messen, der netop nu løber af stablen i San Francisco.


Andy Rubin er ophavsmand til Android, og står for udviklingen af platformen hos Google. Han blev interviewet på messen, og hiv i den forbindelse en endnu uannonceret Motorola-tablet frem på scenen. Han fortalte, at den kørte en betaudgave af Android 3.0, og at den vil komme med en Nvidia-processor og en “dualcore 3D-processer.”


Han brugte tablet-computeren til at demonstrere en ny version af Google Maps, der benytter 3D- og vektorgrafik. Den vil for øvrigt ryge ud i Android Marked i løbet af få dage.


Rubin blev også spurgt om hans syn på tablets, og Android-faderen sagde, at det et interessant område, der fundamentalt ændrer den måde, hvorpå vi interagerer med computere. Han er dog knap så sikker på, at vi alle vil slæbe tablets med os omkring, når vi er på farten. “Du vil sikkert have en på sofaen, men måske ikke med i metroen,” sagde han.


 


Kilde: All Things Digital

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.