Forside Nyheder

Google-geni: Chrome OS dødt næste år


Google har netop fremvist Chrome OS og sin prototype-maskine, CR-48, men skal vi tro Paul Buchheit, så dør projektet allerede næste år.


 


Fremtrædende Google-udvikler tror ikke på Chrome OS i længden. Faktisk tror han slet ikke på det.


Vi har netop set Google lancere sin store og omfattende betatest af Chrome OS sammen med sin helt egen prototype-bærbar, CR-48. Ideen er , at letvægtsoperativsystemet skal indtage alverdens notebooks, men nu skriver en af Googles ledende udviklede, at han tror, at projektet dør allerede næste år.


Det er Paul Buchheit, skaberen af Googles AdSense-teknologi og hovedudvikler på Gmail, der på sit FriendFeed skriver, at “Chrome OS vil blive dræbt næste år (eller “sammenlagt” med Android)”


Det er altså ikke en Hr. Hvem-som-helst, der udtaler sig, od udmeldingen kommer sikkert som et chok for de partnere og udviklere, der samarbejder med Google om Chrome OS.


Paul Buchheit er nu ikke den eneste person, der har svært ved at se ideen med Chrome OS. Der har længe været talt om, at det ikke giver mening for Google både at udvikle på Chrome OS og Android. Begge er udviklet til bærbare enheder, og Android kan nemt udvides til at have samme funktionalitet som Chrome OS.


Grundlæggerne af Google, Larry Page og Sergey Brin, har selv antydet, at det var sandsynligt at Chrome OS og Android ville blive sammenlagt engang i fremtiden, men virkelig allerede næste år?


Det ser ud til, at 2011 bliver et spændende år.


 

Annonce:
Forrige artikelProshop køber resterne af getmore.dk
Næste artikelPremieren på 6’eren i HD fremrykkes
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.