Forside * Nyheder

Google tøver med Google TV


 


CES udstillingen i januar var udset til at blive der, hvor Google TV skulle introduceres for resten af verden. Men Google tøver.


Som den første fabrikant af TV apparater, lancerede Sony tidligere på efteråret deres Google TV i USA. Og CES udstillingen i Las var udset til at blive der hvor Google TV skulle frem i rampelyset for hele verden.


Det siges at LG, Toshiba og Sharp er klar med deres versioner af Google TV, ligesom Samsung og Panasonic nævnes som andre fabrikanter der overvejer TV platformen.


Men nu har Google ifølge The New York Times bedt fabrikanterne forsinke deres introduktion af de nye TV, for at give mere tid til forfining af produktet Google TV. For selvom Sony melder sig tilfreds med salget af deres Google TV, så har modtagelsen og anmeldelserne været lunkne.


Det har fået Google til at tøve med yderligere udbredelse, indtil de er klar med en ny version.


Med Google TV får TV’et indbygget en “rigtig” computer, som kan bruge nettet mere advanceret og fleksibelt end det kendes fra de fleste “normale” TV.


Det giver helt nye muligheder for indhold, leveret af trediepart. I stedet for at skrive applikationer til hvert forskelligt mærke TV på markedet, kan tredieparts leverandører af indhold nøjes med at skrive én til Google TV.


Så bliver det spændende at se om alle fabrikanterne kan afholde sig fra at vise deres prototyper af Google TV frem på CES.


Læs også: Google TV kan blive fælles platform


 Reklame for Google TV med Kevin Bacon


 


Kilde: The New York Times

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.