Forside CES CES 2011

Julens rygter om Logitech Google TV


 


En af julens rygter gik på at Logitech skulle have sat deres Google TV boks på stand-by


Forleden kunne vi fortælle at Google tøver med Google TV. Google er øjensynlig ikke tilfreds med måden den første generation af Google TV fungerer, og knokler med at få en ny udgave baseret på Android 3.0 teknologi klar.


TV producenterne er derfor – ifølge flere kilder – blevet bedt om at holde lav profil med Google TV på CES udstillingen, der er årets store forbrugerelektronik udstilling i Las Vegas til januar.


Henover julen gik rygtet så på, at Logitech fulgte trop. De leverer den settop boks, der kan forvandle ethvert TV til et Google TV.


I følge digitimes.com have Logitech bedt den taiwanske leverandør Gigabyte om at stoppe produktionen af Logitech Venue, som Google TV boksen hedder.


Logitech afviser dog spekulationerne, og forsikrer at de hverken er blevet bedt om at indstille produktionen, eller blevet bedt om at holde sig væk fra CES med Google TV. Som de siger, deres Google TV boks kan jo software opdateres, så hvorfor indstille produktionen blot fordi der arbejdes på en nyere software.


Tværtimod lover Logitech at vise Google TV frem på CES her om godt en uges tid.


 


Kilde: CEA / Logitech

Annonce:
Forrige artikelCES 2011: Hidtil største 3D LED-TV
Næste artikelSamsung vil konkurrere med iPod Touch
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.