Forside Nyheder

Kort nyt


TDC: Film fra sofaen slår rekord


I oktober måned blev der igen sat rekord for filmudlejning direkte fra fjernsynet. TDCs Home Trio kunder lejede mere end 50.000 film bare i oktober, mens de sad derhjemme i sofaen. Det er en fordobling i forhold til samme måned sidste år. 


41 procent af TDCs tv-kunder lejer nu film direkte fra sofaen, hvilket er en fordobling i antallet af nye brugere på TDC Film alene i de seneste tre måneder oplyser TDC.


 


Ny software til Canal Digital box med harddisk


I dag d. 8. december 2010 vil alle Canal Digitals parabol-tv kunder, som benytter HDTV-boxen med harddisk, få tilsendt en ny softwareopdatering.


Softwareopdatering 0.5.6 retter forskellige problemer som signalfejl, sort skærm og ustabilitet. Se oversigten hos Canal Digital, hvor der også er en vejledning til hvordan boksen opdateres.


 


Medlyd Fylder 10 år


Og det skete i de dage for 10 år siden, at et par hi-fi-venner fik en ide. Efter mange gode år i den eta­blerede radiobranche blev det nødvendigt at gøre noget selv.


Samtalen om hi-fi havde ændret sig fra at handle om musikalske oplevelser til at handle om design og features. Men nu skulle historien om den gode lyd genfortælles fra en ny begyndelse.


Og det har de så gjort i 10 år nu. Tillykke.


 


Kilder: TDC, Canal Digital og Medlyd

Annonce:
Forrige artikelTDC skruer op for hastigheden på bredbånd
Næste artikelApp til iPhone vil revolutionere din tv-oplevelse
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.