Forside Produkter HiFi & Surround

Ny forforstærker, DAC og CD fra Audiolab


Audiolab 8200CDQ


Nu lancerer Audiolab 8200CDQ. I forhold til den kendte 8000 serie, bibeholder 8200 serien de fysiske mål, hvilket gør at man let kan opgradere et eksisterende Audiolab anlæg med nogle af de nye modeller.


På finish siden er der dog sket store fremskridt i forhold til 8000 serien. Det mekaniske layout er forbedret, med kraftigere kabinetter der bedre modstår vibrationer. Samtidig er knapper og metal finish i en højere klasse.


 


DAC, forforstærker og CD-drev
 
8200CDQ er en kombination af CD afspiller og forforstærker.


Den byder både på balancerede udgange og single ended RCA udgange. Der er tre analoge indgange, for tilslutning af tuner, medieafspiller eller andet stereo udstyr. Derudover er der fire digitale indgange.


Forforstærkerdelen i 8200CDQ er opbygget i ren klasse A, ligesom iøvrigt også den indbyggede hovedtelefonforstærker er.


   


Tilslut til computer
 
8200CDQ har en yderst avanceret indbygget DAC (digital til analog konverter) og fjernbetjening, der muliggør kommunikation med blandt andet Windows Mediaplayer og Itunes fra PC og MAC.


Dette er implementeret så smart, at man ikke skal bruge en dedikeret driver, for at få det til at fungere.


USB linket er lavet asynkront, så det er 8200CDQs master clock der styrer datastrømmen, i stedet for den tilsluttede computer, for at minimere jitter.


 


Pris og tilgængelighed


Audiolab 8200CDQ koster kr. 8.995,-


Er på markedet


 


Kilde: hififreaks.dk

Annonce:
Forrige artikelNu er det hurtige LTE (4G) mobilnet i Danmark
Næste artikelNu kommer 3D designer brillerne
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.