Forside Nyheder

Samsung Nexus S – Første Android 2.3


Smartphone Samsung Nexus S er samtidig verdenspremiere på Android 2.3 Gingerbread.


Så er Nexus S en realitet. Samsung og Google har netop afsløret den nye fælles smartphone. Nexus S bliver samtidigt verdens første telefon med Googles nyeste udgave af Android, kendt som Android 2.3 Gingerbread.


Processoren i Nexus S er på 1 GHz og der loves fra producenten en helt flydende brugeroplevelse. Skærmen på fire tommer har en opløsning på 480 x 800 pixels, mens kameraet byder på fem megapixels og en diode til fotolys.


På fronten sider også et kamera. Dette er i VGA-kvalitet og kan primært bruges til f.eks. videotelefoni.


Derudover har Nexus S som de fleste andre smarphones både trådløst netværk (b/g/n), Bluetooth og 3,5 mm stik til egne hovedtelefoner samt GPS.


Telefonens batteri er på hele 1500 mAh og den indbyggede hukommelse er 16 GB. Det er ikke muligt for brugerne , at udvide hukommelsen, da telefonen ikke har fået et slot til hukommelseskort.


 


Den har NFC


Nexus S kommer også med NFC (Near Field Communications).


Det betyder at det med tiden kan blive muligt at betale fx bus og taxa med mobilen eller tjekke ind i lufthavnen. Telefonen skal blot holdes op mod en NFC-modtager.


Samsung Nexus S bliver også den første Android mobil som har gyroskop. Et gyroskop kan registrere mobilen placering både vertikalt og horisontalt.


Kommer til foråret
Google Nexus S, der også hedder Samsung I9023, kommer først i butikkerne til året 2011.


Samsung kan endnu ikke oplyse noget, om den forventede udsalgspris.


 
 


Video  


Kilde: mobilsiden.dk

Annonce:
Forrige artikel10 spareråd til elregningen
Næste artikel3D uden briller
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.