Forside * Nyheder

Ændringer i forummet

 


Omlægninger af fora. Nye er kommet og gamle er udgået.


Forummet for film og udsendelser er udvidet til også at omhandle blu-ray film. Tidligere har blu-ray film været debateret sammen med blu-ray afspillerne, men ligger mere naturligt i et fælles forum for film.


 


Film og udsendelser
Film på Blu-ray, DVD samt tv-udsendelser mv.


 


Og så er der oprettet et forum til det nye område Smart TV. Det er ikke noget der debateres så meget endnu, men handler om de mange nye muligheder for indhold på TV apparaterne. Dette inklusiv Apple TV, Google TV, Microsoft TV og hvad der ellers dukker op.


 


Smart TV
Smart TV, Google TV, Apple TV, Microsoft TV og andre indholdstjenester til TV


 


Der har tidligere været ytret ønske om et forum for spørgsmål til netværk. Altså tekniske spørgsmål om routere, opsætning af netværk i hjemmet osv. Og nu hvor det meste forbrugerelektronik begynder at snakke sammen via netværk. WiFi, DLNA, Smart TV osv. finder vi det naturligt også at tilbyde et forum til den type spørgsmål.


 


Netværk
Netværk i hjemmet og på farten


 


De to forum for CarFi og Navigation er slået sammen til ét som nu hedder:


 


Navigation og CarFi
GPS navigation, bilradio, anlæg, TV og DVD til bilen


 


Sidst med ikke mindst har vi sagt farvel til de sidste to bruger fora for recordere. Spørgsmål til Panasonic og Sony recordere er fremover henvist til det generelle forum for recordere.


 


Recordere (optagere)
Spørgsmål og debat om optagere (video)


 


God fornøjelse
recordere.dk teamet


Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.