Forside Produkter HiFi & Surround

Audiolab 8200Q stereo forforstærker


 
 


Audiolab 8200Q stereo forforstærker efterfølger 8000Q


Den nye 8200Q er forsynet med seks linje indgange (inklusiv tape loops) kombineret med komforten ved en fjernbetjening. Og valget af komponenter og ingeniørarbejdet lever i følge importøren op til de højeste standarder.


Features:  • Digital-styret mute funktion
  • Seperat klasse-A hovedtelefon forstærker
  • Motor volume kontrol
  • Fjernbetjening

Audiolab 8200 serien markerer en ny generation af produkter for et historisk britisk mærke. Designer teamet har arbejdet dedikeret for at bibeholde mærkets troværdighed samtidig med tilførelsen af et nyt niveau af musikalitet og modernitet til en ny og spændende linie af produkter.


Konstruktionen af kabinetterne udstråler fokus på detaljerne, herunder de tilpassede aluminiums paneler, som ikke blot bidrager til selve kvaliteten af konstruktionen, men samtidig også forbedrer lydkvaliteten markant ved at begrænse magnetisk støj.


Det samme øje for detalje afspejles i grundigheden lagt i hver enkelt enheds interne dele, hvortil der udelukkende benyttes komponenter af høj lydmæssig kvalitet for at sikre oplevelsen for den kræsne lytter.


Pris: 6495,- 
Kilde: hififreaks.dk

Annonce:
Forrige artikelCES 2011: Panasonics nye blu-rays byder på en del mere
Næste artikelKanalændringer hos Boxer
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.