Forside Nyheder

Bang & Olufsen indleder strategisk samarbejde med Intel


Bang & Olufsen indleder strategisk samarbejde med Intel


På CES 2011 i Las Vegas har Bang & Olufsen & Intel annonceret et samarbejde omkring de nyeste teknologier. Til gengæld forsynes Intel med førstehåndsviden fra forbrugerelektronikindustrien, hvor Bang & Olufsen er førende i high-end segmentet.


Bang & Olufsen, der er verdenskendt for at levere eksklusive audio- og videoprodukter i højeste kvalitet, arbejder tæt sammen med Intel, som er førende i verden inden for processorteknologi.


“Med tanke på den løbende sammensmeltning af pc-, tv- og audioteknologier er dette strategiske samarbejde med Intel ekstremt vigtigt for Bang & Olufsen. Vi ser frem til at samarbejde med Intel om at udvikle unikke og fremtidssikrede produktløsninger, og gennem dette strategiske samarbejde med Intel får Bang & Olufsen adgang til de nyeste processorteknologier. Det vil sikre, at Bang & Olufsen fortsat er på forkant med den teknologiske udvikling, ligesom det vil øge effektiviteten af Bang & Olufsens produktudvikling”, siger Kalle Hvidt Nielsen, President & CEO, Bang & Olufsen.


Intel selv er meget glade for samarbejdet og Wilfred Martis, der bærer den lange titel General Manager i Retail CE, Digital Home Group, Intel Corporation fortæller at “Bang & Olufsen repræsenterer en unik mulighed, og virksomheden bringer en grundig forståelse af high-end markedet for digitalt tv med ind i dette spændende samarbejde. Intel ser frem til dette samarbejde om at udvikle ’smart tv’ produkter, der udnytter Bang & Olufsens design- og ingeniørmæssige ekspertise.”


Det skal blive spændende om der kommer nogle gode medie center løsninger fra B&O.

Annonce:
Forrige artikelCES2011: Recordere.dk besøger LG standen
Næste artikelCES 2011: Motorolas tablet vises frem
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.