Forside * Nyheder

CES 2011: Styr fladskærmsophænget med iPhone


 


Et amerikansk firma indenfor ophæng til fladskærmene, er klar med styring fra iPhone, iPad og iPod Touch.


Der kommer flere og flere produkter indenfor AV forbrugerelektronikken, som integrerer sig med de mobile enheder som smartphonen og tabletten. Her er endnu et.


WallWizard er et amerkansk firma som laver ophæng til fladskærme, både til vægophæng og på fod. På CES vil de vise deres seneste produkter frem, og som noget nyt kan de styres fra mobile enheder.


Så nu kan man sidde ovre i sofaen, og lige rette på vinklen af TV’et på væggen, via sin smartphone. I første omgang med en App til iPhone, iPad og iPod Touch.


 


3 måder at bruge det på


Ophængene kan sættes i hhv. Auto, Manuel og Gyro.


I Auto holder ophænget øje med hvornår TV’er er tændt, og kører vægophænget hen til sidst anvendte position. Når TV’et slukkes parkerer det i neutral position.


I manuel position, flytter ophænget sig ikke uden det styres manuelt via den mobile fjernbetjening.


Gyro mode er for en aktive seer alene hjemme. For her følger TV’ets vinkel positionen for den mobile enhed. Så mens du flytter dig rundt i stuen / værelset, så følger TV’et med. Altså hvis du har den mobile enhed med dig rundt. Men det lyder da ganske fikst, hvis man render frem og tilbage med forskellige gøremål, og lige vil følge håndboldkampen på TV imens.


Se mere på WallWizards hjemmeside


 


Ikke set i Danmark (endnu)


Vi har endnu ikke hørt om en dansk importør af WallWizard produkterne.


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.