Forside CES CES 2011

CES 2011: Tak fra Vegas!


Annonce:

Så lukker CES 2011, og når dette læses er hallerne nok allerede ved at blive ryddet.

Det har været et CES med mange nye produkter og teknologier, dog uden de helt store “whau oplevelser”. Men som altid interessant at se hvad året byder på af nye elektronik produkter.

Og år 2011 vil fortsætte med 3D, hvis det da ellers nåede at starte sådan rigtigt i 2010. Men 3D bliver standard i mange flere produkter, og så kan det benyttes – eller man kan lade være.

2011 kommer også til at byde på mere indhold på TV apparater, blu-ray og settop bokse. Dette i form af tjenester på nettet, som kan benyttes via TV’et i stuen.

Og så er der lige tablets, tablets og tablets. 2011 bliver det helt store tablet år, og der kommer mange produkter at vælge imellem. Og meget forskellige bud med Apple iOS, Android, Windows 7 osv.

Recordere.dk lukker dog ikke nyhedsdækningen fra CES her. Vi har stadig mere i posen, og det vil vi poste i de næste uger.

Next stop Hollywood

Herfra går turen dog først via Hollywood. Vi har fået mulighed for at opleve Panasonic Hollywood 3D Lab, som er det eneste af sin art i verden. Det er et sted hvor filmselskaberne kan arbejde med 3D i praksis. Et slags 3D værksted på et teknologisk højt plan.

Derefter tager vi et smut forbi Universal Studios, for at høre mere om deres arbejde med at bringe 3D ud i hjemmet.

Vi vender tilbage med mere om den tur senere.

Fik du det hele med?

Nyhederne fra CES kan genfindes i vores CES tema

De bedste hilsener fra Vegas
recordere.dk teamet

Annonce:
Forrige artikelCES 2011: Panasonic plasma får nye klæder
Næste artikelFlere billeder af Panasonic VT30
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.