Forside CES CES 2011

CES2011: Hyundai M-Box K3


Endnu en All-in-One medieafspiller


Hyundai M-Box K3 TP01 er en ny, spændende medieafspiller med plads til indbygning af SATA harddisk efter eget valg. Hyundai M-Box tilhører den nyeste generation multimedia-afspiller med understøttelse af stort set alle filer, hvilket giver dig mulighed for at spille stort set alle kendte billede, video og musik formater. Det vigtigste, foruden omfattende fil understøttelse er, at Hyundai M-Box giver fremragende billede, reagerer hurtigt på dine kommandoer og er lydløs. Det er fordele, du sjældent ser i specifikationerne, men at du sætter pris på din stue!


HDMI 1,3 interface med den høje overførselshastighed sikrer dig fuld HD helt op til 1080p. Selv menuerne på Hyundai M-Box er af en høj opløsning, der gør dem en særlig klar og informativ at navigere rundt i. Et stærkt netværk at støtte klienter til Bit Torrent, Samba, FTP og UPnP giver dig frihed til nemt og sikkert håndtere indholdet på harddisken. På frontpanelet er der et LCD-panel, der viser filnavn, opløsning, og status og en række af touch kontrol med det blå LED belysning er til drift uden fjernbetjening. Belysning af tasterne kan også slukkes, hvis man ønsker dette. Gennem displayet får du klare oplysninger, og så du kan lytte til internetradio og musik uden tv´et  skal være tændt, hvis bare Hyundai M-Box er tilsluttet en forstærker. Menusystemet er meget brugervenligt, og du kan vælge mellem fil information eller mediebibliotek med ikoner, der viser billeder af titler (f.eks film pose).


Afspilleren understøtter MP3 sangtekster og kan vise tekst i forskellige skrifttyper. Det kan også importere dine egne skrifttyper. Dynamisk zoom kan du bare trække billedet i en retning (uafhængigt) eller i billedformat uden at skulle foretage indstillinger i menuen.


M-Box K3 TP01 er set på nettet til ca. 1.000 kr.


Kilde: Pressemeddelse, Optical Storage Denmark A/S

Annonce:
Forrige artikelCES 2011: Hjemmebiograf system med 3D fra LG
Næste artikelCES 2011: Android Honeycomb kun til tablets ?
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.