Forside CES CES 2011

CES2011: På besøg hos System Audio og Hegel Music Systems


Anders Ertzeid (tv) og Frits Dalmose (th). 


Recordere.dk besøger System Audio og Hegel Music Systems


På 30. Sal på The Venetian hotel, finder man suite 30-324, hvor Norske Hegel Music Systems og danske SA (System Audio) fra Roskilde holder til.


SA er på jagt efter amerikanske distributører, hvor man ikke har haft en fast partner i snart tre år.Den lækre Saxo 1 højttaler, som SA forventer stor succes med i både Danmark og USA.


”Vi har mødt mange af vores gamle forhandlere, der nærmest fik tårer i øjnene da de så, at vi var tilbage på det amerikanske marked.” fortæller Frits Dalmose fra System Audio.“Kun for dig” med Medina lød fantastisk på en H70 forstærker med Saxo 1 højttalere


Recordere.dk blev i samme omgang inviteret på rundvisning hos SA i Roskilde, så forvent en artikel med rundtur senere i foråret.H70 koster 9.999,- i Danmark


Norsk succes i USA


Vi mødte også Anders Ertzeid som er exportchef hos Hegel Music Systems, der holder til i Oslo.


Hegel har allerede eget kontor i Iowa, og har så forskellige agenter rundt omkring i USA. Det er 10’ende gang at Hegel Music Systems er med på CES.Highend produkter fra Hegel


Selvom Hegel har opbygget deres amerikanske marked op midt i krisetider, er det alligevel lykkedes dem at fordoble deres omsætning, mens andre har kæmpet.


De mest populære produkter for Hegel i USA har været deres DA konvertere, hvorimod i Danmark er det deres H70 forstærker med indbygget USB lydkort og DA konverter. Den forhandles i Danmark af bl.a. KT Radio, Lydportalen og Scan Audio. I Danmark koster den 9.999,- kr.


”Vi er vældigt tilfredse med messen, og det er tydeligt at markedet er bedre. Det fortæller vores amerikanske forhandlere også. Det betyder at USA også er på vej ud af krisen” fortæller Anders Ertzeid til Recordere.dk.


Og at der er lysere tider på vej, er køen til elevatoren på The Venetian et godt bevis på. Man skal vente 30 min. for at komme op og besøge SA og Hegel på 30. etage, med mindre man da tager trapperne op.


Smart at kombinere Hegel og SA


I det hele taget virker det som en super kombination at Hegel Music Systems og System Audio udstiller sammen. De har ikke konkurrende produkter, og top end højttalere støtter godt op om top end forstærkere.


Begejstringen har også været stor hos både publikum og presse


Recordere.dk ønsker SA og Hegel Music Systems fortsat god messe.

Annonce:
Forrige artikelCES2011: Recordere.dk besøgte DANTAX / Scansonic
Næste artikelNyt håb for at få Spotify til Danmark
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.