Forside CES CES 2011

CES2011: Recordere.dk besøger HDI DUNE’s stand.


Recordere.dk besøger HDI DUNE på CES 2011.


Recordere.dk har besøgt HDI DUNE’s stand på CES 2011 i Las Vegas. For at høre hvordan det går med DVB tunere til DUNE’s produkter.DVB tunere


Vi talte med Sedov Alexey fra HDI DUNE i Hong Kong, og svarene var ikke ligefrem opløftende. De havde netop modtaget seneste prototype af satellit tuneren fra deres udviklingsafdeling, og performance var ikke god nok.


Hans umiddelbare bud på DVB-S og DVB-T tunere er 2-3 måneder fremme i tiden, men han turde desværre ikke spå om hvornår de var klar med en DVB-C tuner.Den nye DUNE HD DUO


Ny model DUNE HD DUO.


På CES præsenterer HDI DUNE en ny model, som hedder DUNE HD DUO, der i stedet for Blu-ray drev har plads til en ekstra harddisk. Det er stadig Sigma SMP8643, der er hjertet i enheden.Da man har fjernet Blu-ray drevet, har man også fjernet Blu-ray licensen, og dermed kan man ikke spille Blu-ray ISOer med fuld menu struktur.


Men ellers er specifikationerne det samme som DUNE HD MAX.Remote software til smartphones


Dune er klar med software til både Android og iPhone, så har du en sådanne smartphone, kan du styre din DUNE enhed med denne software.


Recordere.dk har fået nyeste lukkede beta software af både Dune HD Max og Android remote, og skal nok i en senere artikel anmelde funktionalitet og design.Ingen Sigma SMP8646 endnu


Sigma har ikke frigivet SMP8646 til producenterne endnu, og derfor kan man endnu ikke købe opgraderingen til HD MAX som blev annonceret. Så snart de bliver frigivet, vil DUNE begynde salget.

Annonce:
Forrige artikelCES2011: Sonos siger NO til video
Næste artikelCES2011: Panasonic afliver Z serien.
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.