Forside CES CES 2011

CES2011: Recordere.dk besøgte DANTAX / Scansonic


Salgsdirektør Bent Hovendahl fra Scansonic viser S5 Active frem


CES2011: Recordere.dk besøgte DANTAX / Scansonic


Godt gemt i sydhallerne fandt vi DANTAX / Scansonic, der udstiller deres radioer og højttaler systemer.


På standen mødte vi DANTAX direktør Lars Venning og salgsdirektør for Scansonic Bent Hovendahl.DANTAX / Scansonic standen på CES 2011 i Las Vegas


Scansonic er firmaet der sælger radio og højttalerprodukterne på verdensmarkedet, og som på CES 2011 er på jagt efter nye internationale samarbejdspartnere og distrubutører.


”Vores produkter er niche produkter, og vi ønsker ikke at blive sat i samme båd som de store.” fortæller Lars Venning til recordere.dk


”Scansonic har deres største eksportmarkeder i Europa, hvor Frankrig og Holland er de stærkeste markeder, og derfor leder vi efter nye distributører i andre lande, der kan udbrede folks produktkendskab til Scansonic” fortæller Bent Hovendahl, der ligesom Lars Venning har været godt tilfreds med CES 2011.


”Ja, vi mærkede allerede en time efter messen åbnede, at der var meget større interesse for vores produkter, og at der generelt er mange flere potentielle kunder på gulvet” fortsætter Bent Hovendahl.Er her med radioer og højttalere


På messen præsenterer Scansonic hele sit program af FM og DAB / DAB+ radioer, der går fra den lille R2 med FM til den store R4 med både FM / DAB / DAB+ og Internet radio.


Desuden har Scansonic udviklet to lækre mobile enheder. P serien findes i en P2500 som er FM i syv frække farver, og P3500 som også har DAB / DAB+.


Begge modeller har batteri, så man kan tage dem med på stranden.


På højttaler fronten er det S serien som man har med.


Det er passive og aktive højttalere, som passer godt på reolen eller i 5.1 lydsystemer.De aktive S5 højttalere. Bemærk at iPod docken ikke er i handlen endnu.


Den aktive S5 model har også USB lader, så man kan oplade sin mp3 afspiller mens man spiller musik.


”Vi ville gerne komme med en iPod dock, men det er ikke let at blive godkendt af Apple, så den er ikke klar endnu” udtaler Bent Hovendahl inden recordere.dk går videre på CES 2011 i Las Vegas.


Recordere.dk ønsker DANTAX / Scansonic held og lykke med deres messe, og håber de får en masse god forretning med hjem.

Annonce:
Forrige artikelCES2011 – Fra sidelinien: ”rystefri erotik”
Næste artikelCES2011: På besøg hos System Audio og Hegel Music Systems
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.