Forside * Nyheder

CES2011: Tablets, Tablets og flere tabletsCES2011: Tablets, Tablets og flere tablets


Apple har haft dem længe, Samsung har dem, Sharp har dem, Panasonic har dem, og mon ikke Steve Ballmer fra Microsoft kommer med en eller flere også.


Det kan godt være, at vi skal se TV i 3D, lytte til stereo i 3D, og til at vælge om vi vil have  active -, passive – eller slet ingen briller, men det helt store buzzword på CES 2011 er tablets.


Alle ønsker at få en bid af kagen som Apple trak ud af ovnen sidste år i form af iPad. 


Tablets fylder det hul du ikke har


Steve Jobs forsøger at overbevise alle om, at tablets er den nye måde at arbejde online. Og at man slet ikke behøver tastaturet mere. Alligevel er et af de mest solgte covers til netop iPad et cover med indbygget Bluetooth tastatur. Så kan man jo lige så godt købe en Air eller anden subnote.


Personligt købte jeg en iPad i sommer, og jeg må med sorg indrømme at efter at have dræbt grise i Angry Birds, er den nu gået over til at være min primære fjernbetjening til mit Sonos anlæg.

 Og der tror jeg i virkeligheden vi har fat i noget af det rigtige. En tablet kan være den perfekte multiremote, og fjerner man så alt det ”overflødige fedt”, så er det jo den perfekte fjernbetjening til at gennemse sin filmsamling, inden man smider den over på TV’et. Det er også den perfekte kammerat, hvis konen gerne vil se ”Os med have”, mens du vil se ”fodbold på 3+”. Så kunne en tablet som var koblet op til TV eller PVR jo være en fantastisk kammerat.


Men det skal være gennemført, og ikke som nu, hvor det er op til nørder at udvikle og sælge den slags funktionalitet. Forestil dig, hvis du kunne styre hele din musiksamling eller filmsamling, og så vælge hvilken enhed den skulle afvikles på.


Vi er der ikke helt endnu, og først når det sker tror jeg på at tablets bliver hver mands eje. For selvom det er behageligt at sidde i sin sofa og surfe og dræbe grise, så bliver det hurtigt trivielt, og tablet’en bliver hurtigt en god brevpresse på sofabordet.

 


 

Hvad syntes du ?


Skal du have en tablet, og hvad har du tænkt dig at bruge den til. ?

Vi skal nok komme med masser af billeder og info om de forskellige enheder, men de fleste er baseret på Android, og vil derfor kunne det samme, uanset om de kommer fra Panasonic eller Sharp.
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.