Forside CES CES 2011

CES2011: WHDI udstyr præsenteres i Las Vegas.


CES2011: WHDI udstyr præsenteres i Las Vegas.


Alle har spurgt efter det, og nu kommer trådløs 1080p standarden endeligt.WHDI (Wireless Home Digital Interface) blev færdigdefineret i december 2009, og på CES vil både LG Electronics, Sharp og andre store spillere vise udstyr der trådløst kan overføre 1080p HD signaler trådløst.


Standarden understøtter både almindelig HD og Stereoscopic 3D, og allerede nu forventer man at WHDI 2.0 standarden vil være færdigdefineret i Q2 2011. Gudskelov skal man jo så ikke ud og købe nye kabler.


Flere fabrikanter har også annonceret små enheder, der kan konvertere HDMI porte til WHDI. Ligesom man allerede nu kan købe grafikkort til sin computer der har indbygget WHDI interface. Det bliver lækkert at sidde i sofaen og overføre sit skærmbillede trådløst i høj opløsning.


Vi følger op på det på standene.


Læs mere om WHDI på deres hjemmeside http://www.whdi.org/.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.