Forside * Nyheder

Samsung på overarbejde med iPhone 5 chip


 


Samsung laver nu flere chipset for Apple, end til eget brug. Og lige nu er der travlt med iPhone 5.


Ude i butikkerne er de konkurrenter, men lige nu er Samsung fabrikkerne sendt på overarbejde af Apple. Det er produktionen af Apple A5 processorer der arbejdes på, dem som skal bruges i den kommende iPhone 5.


I følge kilder i Korea, så har Samsung indvilliget i at firdoble produktionen af chipset til Apple. Og det er ikke småting, det betyder at mere end halvdelen af hele Samsungs produktion af chips til mobiltelefoner nu ender i et Apple produkt.


Samsung laver lignende chipset til eget forbrug i mobile enheder som Galaxy S og Galaxy Tab, men samlet set færre end den mængde Apple får brug for her i 2011.


Derfor er Samsung også i gang med planerne om en stor elektronik fabrik mere, beliggende i Austin Texas, USA. Den nye fabrik, til en anlægspris på omkring 20 mia. danske kroner, skal være med til at dække Apples fremtidige behov for mobile processorer.


Udover processorer køber Apple også andet elektronik hos Samsung som RAM og Flash menory, samt LCD displays og andre komponenter.


Så selvom de er konkurrenter ude på butikshylderne, er Apple blevet en af Samsungs allervigtigste kunder. I øvrigt på linje med Sony, der også handler stort ind hos den koreanske elektronikgigant.


 


Kilde: AppleInsider

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.