Forside Nyheder

Smugkig på Playstation mobilen


Billede fra Engadget.com


 


Engadget har smugkigget på Sony Ericsson Xperia Play – som Playstation mobilen formentlig kaldes.


Der har været både rygter, billeder og video i omløb før. Men nu har den amerikanske elektronik blog fået fat i et eksemplar. Der er tale den nye kombinerede mobiltelefon og PlayStation Portable spillekonsol fra Sony Ericsson.


Sony Ericsson Xperia Play forventer Engadget at den kommer til at hedde, og den officielle lancering er formentlig den store mobil udstilling i Barcelona om få uger. Det er Mobile World Congress d. 14-17. februar.


Som smartphone er der tale om en Android telefon med Gingerbread (v2.3), med et multitouch display på 854×480 pixels. Samme som Sony Ericsson X10. Indmaden kendes ikke i detaljer, men det skønnes af være en Qualcomm MSM8655 chip. En single core CPU op til 1 GHz.


Størrelsesmæssigt er den som de fleste smartphones, dog virker den en smule tykkere for at få plads til det gaming pad der kan skydes ud.


Se Engadgets gennemgang her 


 

Video fra Engadget.com
Billeder fra Engadget.com


 


Kilde: Engadget.com 

Annonce:
Forrige artikelBesøg: I Panasonic Hollywood Lab tryllles med Blu-ray
Næste artikel3D på Zaptor
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.