Forside * Nyheder

Sony præsenterede i dag deres TV nyheder for 2011

 


 


De nye 2011 tv fra Sony vil byde på øget internetindhold, mere funktionalitet, forbedret 2D og 3D-visning samt flere smarte tilslutningsmuligheder.


Sonys 2011-serie af BRAVIA-tv vil byde på flere internetmuligheder. Næsten alle de nye BRAVIA-tv kan tilsluttes direkte til internettet, og flere og flere kanaler og services bliver tilføjet til funktionen BRAVIA Internet Video.


Du kan browse gennem populære videodelingswebsites såsom YouTube og DailyMotion eller se de tv-programmer, du missede, via Sputnik. Alt sammen foregår fra sofaen – uden at du behøver at tilslutte en pc.


Find ud af, hvad dine venner laver med statusopdateringer i realtid fra websites såsom Twitter og Facebook. Du kan også browse websites og surfe på nettet ved at bruge en Opera-browser direkte på tv-skærmen. Bemærk dog at dette ikke er en fuld browser, den vil have begrænsninger i forhold til eksempelvis video indhold på nettet (flash).


  


Smartere tilslutningsmuligheder


I 2011-modellerne er der generelt flere integrerede Wi-Fi-tilslutningsmuligheder. Dette lige fra topmodellen HX920, over den slanke og stilrene NX720 til EX320, som er den lille skærm med Full HD og internettilslutning – ideel til eksempelvis soveværelset eller køkkenet.


Øvrige tv med internettilslutning – såsom Full HD-modellen CX520 – er Wireless LAN-ready. Ved tilslutning af en USB Wi-Fi-adapter får du adgang til et væld af underholdning og onlineindhold – uden brug af kabler. Flere af de nye modeller har desuden DLNA og Wi-Fi Direct*, så man nemt og hurtigt får adgang musik, billeder og videofiler fra alle steder i hjemmet.


Ved selv at tilslutte et kamera og en mikrofon (følger med til HX920 og ellers tilgængeligt som ekstratilbehør) til de nye internet-tv, kan du foretage gratis video- og telefonopkald over internettet ved at bruge Skype.* Så kan du chatte med venner og familie på en stor skærm i høj kvalitet uden at skulle stimle sammen omkring en pc.


 NX serien er Sonys mellemklasse TV 


 


 


USB Recording


2011-modellerne byder også på smarte features såsom optagelse direkte på USB-harddisk.


Med optage funktionen inde i TV-guiden (EPG = Electronic Programme Guide) kan du indstille tv’et til automatisk at optage programmer og se dem, når det passer dig.


 


Fjernbetjening fra smartphone


Gratis iPhone og Android-apps er også blandt nyhederne i 2011-modellerne.


På den måde kan du forvandle din smartphone til en fjernbetjening til dit tv.* Brug din telefon til at styre smarte nye features såsom TrackID, der kan hjælpe dig med at finde frem til navnet på en sang ved hjælp af et enkelt tryk på en tast. Eller brug telefonen som et tastatur, når du bruger internetbrowsere.


Visse af Sonys laptops (VAIO pc’er) kan også tilsluttes tv’et og dermed også bruges som tastatur.


 


 
HX serien er Sonys topmodeller


 


Genopladelige 3D briller


Sony 3D Active Shutter-briller kan nu genoplades og har fået et nyt og mere let design, så de føles endnu mere behagelige at have på. Med 3D-billeder i Full HD kan du fordybe dig i timevis af 3D-underholdning.


 


Billed egenskaber


HX920-modellen er udstyret med Intelligent Peak LED-baggrundsbelysning, som giver et smukt biograflignende billede, hvor både sorte og hvide nuancer træder tydeligt frem.


Den seneste Motionflow-teknologi kombinerer avanceret teknologi inden for LED-baggrundsbelysning med High Frame Rate-paneler til forbedrede, mere detaljerede og jævne billeder. Med Motionflow XR 800 kan du se action-præget indhold såsom spil, sport eller film i høj kvalitet med imponerende detaljer og langt mindre billedslør.


Endelig byder den nye serie af BRAVIA-tv på en ny billedprocesser – X-Reality – som leverer ekstremt detaljerede billeder – selv i Standard Definition. X-Reality PRO tager skridtet videre og producerer med sin dual-chip billedprocesser billeder i ekstrem høj kvalitet og kan endda forbedre selv billeder fra nettet i meget dårlig kvalitet til en HD-lignende opløsning.


 EX serien er entry modeller


 


Forskellige tunere


Sony opererer med 3 varianter af TV til det nordiske marked i år.  • De modeller der ender på 0 og 1, eksempelvis HX720, sælges med tuner for DVB-T (digitalt tv fra egen antenne) og DVB-C (digitalt kabel-tv)
  • Modeller der ender på 3, eksempelvis HX723, sælges med tuner for DVB-T, DVB-T2 og DVB-C
  • Modeller der ender på 5, eksempelvis HX725, kommer med tuner for DVB-S, DVB-S2 (satellit-tv), DVB-T og DVB-C

Modellerne med DVB-T2 er fortrinsvis til det svenske marked, hvor HD kanalerne nu udsendes i DVB-T2 på det svenske digitale sendenet. Men ifølge Sony vil de også kunne skaffes i Danmark. De vil dog ikke love at DVB-T2 tuneren vil virke i Danmark, når/hvis vi engang også får DVB-T2 herhjemme. Så ingen frentidssikring dér.


Modellerne med DVB-S/S2 tuner er godkendt af Canal Digital, og dermed vil Sony TV med disse tunere kunne erstatte en separat Canal Digital boks. Så Canal Digital kanalerne kommer ind direkte i TV’et.


 


Find musik og film


Sonys nye TV kommer med en funktion de kalder TRACK ID. Når du hører et musik nummer i et TV program, og bliver nysgerrig efter at vide hvem der spiller, kan det klares via et tryk på fjernbetjeningen. TRACK ID finder informationer frem om titel, kunstner mv.


Tilsvarende kan søges informationer om en film eller TV program via Video Search funktionen. Her kan hentes oplysninger om skuespillere, instruktør, indspilningsår mv.


 CX serien er en af de prisvenlige serier TV fra Sony


  


Flere detaljer om model serierneSe også Sonys præsentation af serierne her  (PDF) 


 


 


Flere billeder


Her er en billedserie af de nye 2011 Sony TV, med nøgleord og priser (hvor prissat)


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.