Forside Nyheder

Toploadet CD afspiller til 40.000 kroner


Highend mærket Copland lancerer en toploadet CD afspiller, med et toploadet prisskilt.


Efter fem års udviklingsarbejde er Copland nu klar med aføseren til den anmelderroste CDA 823.


Importøren fortæller:


Copland CDA 825 er dog ikke en opgradering af den gamle model; tværtimod er der hele vejen igennem tale om en helt ny konstruktion, opbygget omkring et Philips CDPro2LF top-loaded løbeværk og hele fire Wolfson WM8741 DAC’s.


I det hele taget er CDA 825 fuldstændigt kompromisløst opbygget med næsten 300 højkvalitets-elementer i det analoge kredsløb og et subchassis, som er boltet op på strategiske steder.


Som altid hos Copland er designet i en klasse for sig selv med en 10 mm forplade og et massivt låg, der kan drejes til side og afslører det belyste løbeværk.


Også lydmæssigt er der tale om kompromisløshed. Copland har altid været kendt for at levere både medrivende og engageret lyd, hvilket utallige rosende anmeldelser i både den ind- og udenlandske fagpresse vil kunne bekræfte.


En lille ny perle indenfor CD afspillere. Men heller ikke nogen helt billig perle, for prisskiltet lyder på 40.000 danske kroner.


 Kilde: Scandinavian Audio Systems

Annonce:
Forrige artikelSamsung på overarbejde med iPhone 5 chip
Næste artikelDynaudio vil høre din ærlige mening
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.