Forside Produkter HiFi & Surround

Audio Analogue tunere med USB DAC


Audio Analogue Crecendo


 


To nye tunere med indbygget USB-DAC fra Audio Analogue: Cresendo og Cherubini VT


Mange ejere af Audio Analogue´s 43 cm produkter har længe efterspurgt en tuner. Audio Analogue har dog valgt ikke kun at bygge tunere, men kombinere dem med USB DACs. Så de kan tilsluttes en computer, og være digital-analog konverter for den.


 Audio Analogue Cherubini


 


Importøren fortæller:


Cherubini (rør) VT USB-DAC Tuner og Cresendo USB-DAC tuner er virkelig nyskabende produkter. Det er ikke bare tunere, men omfatter også en højtydende USB-DAC sektion. Tuner og USB-DAC kan ses som to forskellige lydkilder kombineret i ét stykke udstyr, hver kilde svarende til forskellig anvendelse: Tuner Mode og USB-DAC Mode.


De specifikke kredsløb til hvert mode er helt adskilt fysisk og kun én sektion arbejder ad gangen, afhængigt af den valgte tilstand (Dette undgår enhver form for interferens mellem de to signalveje).


 Audio Analogue Crecendo


 


Hele tuner afsnittet er placeret i en metallisk adskilt kasse for at beskytte mod RF interferens og en speciel buffer trin er placeret mellem tuner sektionen og sluttrinnet for at reducere RF-støj yderligere.


USB-DAC sektion består af en dedikeret afdeling, der arbejder på USB data og leverer et SPDIF digital audio signal. Det digitale signal konverteres så til et analog signal efter et high performance DA afsnit bestående af: en 96 KHz/24Bit Burr Brown clock modtager (rest jitter mindre end 50ps!) og en højkvalitets 24 bit/192kHz Multilevel Delta Sigma DAC (Kredsløbet er placeret på en adskilt board for at undgå højfrekvente forstyrrelser af lydsignalet).


 Audio Analogue Cherubini


 


USB-DAC tillader dig at tilslutte et Hi-Fi system til PC eller MAC via en USB-forbindelse. På denne måde ser PC / MAC et Hi-Fi system som sit lyd board, og alt, hvad der spilles på PC / MAC gengives af Hi-Fi Systemet. Dette åbner op for flere muligheder, som vi tror snart vil blive værdsat af alle – også “old style” audiophile:  • Lytte til musik i alle formater (MP3, WMA, FLAC, APE og så videre … ..), som du har i din pc via en software-afspiller.
  • Lytte til en on-streaming tuner. På nettet er der en masse radiostationer, der sender via on-streaming.
  • Lytte til film-lyd, der er afspilles på pc’en.

 Audio Analogue Crecendo


 


Begge tunere har også en SPDIF Out, som kan sende til en ekstern DA konverter.
+ Trigger Out forbindelse, så de kan tænde / slukke en anden enhed i lydkæden.


Farver: sølv el. sort


Priser: Cresendo: 4950,- Cherubini: 9450,-


 Audio Analogue Cherubini


 


Kilde: radioactiv

Annonce:
Forrige artikelHold dig fra 4G-telefoner i udlandet
Næste artikelRygte: Google lancerer sin musiktjeneste i aften
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.