Forside Nyheder

Boxer fjerner gebyr på ekstra kort


Nu bliver det meget billigere at se Boxer på flere TV i hjemmet


Boxer fjerner fremover abonnementet på Extra Kort, hvis man ønsker at se tv flere steder i husstanden.


Hvis man vil se betalings-tv med Boxer på mere end ét tv i husstanden, har det indtil nu kostet 50 pct. ekstra i abonnement pr. fjernsyn. Den merudgift har afholdt mange fra at se fjernsyn i flere rum. Men nu fjerner Boxer abonnementet på Extra Kortet og gør det dermed langt billigere at få betalings-tv på andre tv-apparater i hjemmet.


Boxer forventer at afskaffelsen af abonnementet på Extra Kortet vil give Boxer flere nye kunder, da den samlede udgift til Boxer falder til næsten halv pris, hvis man eksempelvis ønsker at kunne modtage betalings-tv på tre fjernsyn samtidig.


Til gengæld stiger hovedabonnementet. De tre tv-pakker – MINI, MIX og FLEX8 stiger med en tier om måneden, mens den største pakke – Boxer MAX – stiger med en tyver.


 


Boxer Extra Kort kan også bruges i sommerhuset


Med Boxer Extra Kort kan man se Boxer på flere fjernsyn i huset. Eller man kan f.eks. tage et Extra Kort med i sommerhuset, så man også kan se betalings-tv der til samme pris.


Hvert Extra Kort koster 299 kr. i oprettelse og nul kr. i abonnement. Man kan få op til to Boxer Extra Kort pr. abonnement, og man kan ud over to Extra Kort også få to Boxer Børnekort, så man i alt kan dække 5 tv-apparater.


Den nye prisstruktur for Extra Kort og prisændringer på Boxers tv-pakker træder i kraft pr. 14. marts 2011.


 


Kilde: Boxer

Annonce:
Forrige artikelNu bliver ‘en lader til alt’ en realitet
Næste artikelHvordan har din harddisk det ?
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.