Forside * Nyheder

HEGEL HD20 High End Audio DAC

Hegel HD20 DAC er storebror til HD2 og HD10, både med hensyn til lydkvalitet og funktionalitet.

HD20 har både USB-indgange og almindelige coaxial og optisk SPDIF indgange. HD20 har også en Hegel system fjernbetjening, som kan bruges til at styre HD20 samt andre Hegel komponenter.

Importøren fortæller:

Den store ting med Hegel digital til analog konvertere, er, at Hegel er i stand til at få meget høj lydkvalitet fra standard audio-afspillere som computere eller iPod type enheder. Problemet med disse almindelige afspillere er, at de udsender digitale data i en ujævn strøm. Dette kaldes jitter og resulterer i en “mudret” lyd med mindre dynamik og detaljer.

Hegel DACs indeholder en teknologi, der gemmer datastrømmen og bygge den op igen i nøjagtig den rigtige rytme. Dermed mindskes virkningerne af kvaliteten af både computeren og det digitale kabel.

HD20 har også en ny teknologi for impedanstilpasning udviklet af Hegel. Med dette kan der justeres for mindre end perfekt impedans i normale RCA digital kabler. Yderligere reducerer dette jitter, hvilket igen resulterer i øget præcision.

Med fjernbetjeningen (medfølger) kan der skiftes mellem de forskellige inputs, dæmpe displayet eller justere lydstyrken. HD20 har tilmed en højtydende digital forforstærker, fuldt ud i stand til at drive en high-end effektforstærker.

En ganske unik funktionalitet i HD20 er, at man er i stand til at fjernstyre computere, der er tilsluttet til USB-porten. Hvis man starter en afspilningsliste, kan HD20 bruges som fjernbetjening til start / pause og søge rundt i playlisten. Ingen installation er nødvendig, og det virker på både PC, MAC og de fleste forskellige typer af medieafspillere. Herunder de fleste streaming tjenester som Spotify eller Rhapsody.

HD20 har en høj opløsning: 24 bit / 192 kHz D / A-konverter indeni, og kan afspille “native” 192 kHz fra de koaksiale og optiske indgange. Den kan også streame High Definition 24 bit / 96 kHz audio filer via USB.

Pris 9995,-


Specifikationer:

Dac resolution: 24bit / 192 kHz multilevel sigma-delta DAC
0dBFS signal output: 2,5V RMS
Digital inputs: 1*USB soundcard, 2*coaxial and 1*optical spif
Line outputs: 1 pair of RCA unbalanced, 1 pair of XLR balanced
Frequency response: 0 Hz to 50 KHz
Phase response: Linear Phase Analogue filter
Noise floor: Minus 140 dB
Distortion: Typical 0,0007%
Power supply: Built-in torodial transformer, 30.000 uF capacitors
Dimensions/weight: 6cm * 21cm * 26 cm (H*W*D), 2,8 Kg


Kilde: Radioactiv

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.