Forside * Nyheder

iPad 2 flashet i offentligheden


Dette er heller ikke iPad 2


 


Tag et rum fuld af journalister, og de ser ikke skoven for bare træer. Jo, én spottede den nye iPad 2.


Ingen ved hvornår den kommer. Jo, det bliver nok her i indenfor de næste måneder at iPad 2 frigives i USA. Men bortset fra dette er de fleste nyheder om iPad 2 lige nu bare rygter.


Men nu er iPad 2 blevet spottet udenfor Apples kontorer. Det var til Rupert Murdocs News Corps lancering af online avisen Daily i New York.


Men det pudsige er at rummet var fyldt op med journalister, og ingen af dem bemærkede tilstedeværelsen af denne lille berømthed. Det nærmeste vi kommer en VIP gæst indenfor elektronikken.


Jo, et enkelt øjenvidne spottede den, og tippede derefter Reuters.


Ingen billeder, desværre, men det var en iPad som adskilte sig fra den nuværende bl.a. med et kamera på fronten, placeret i øverste hjørne af skærmen. Måske en prototype, men en fungerede udgave.


Den nye avis er skabt fra grunden til iPad, så dette pressemøde var fælles for News Corp og Apple. Måske netop derfor kunne forventes en lille “teaser” som denne. Og så bemærkede de fleste det ikke engang.


Udover front kamera, og ditto bagpå, så er resten omkring iPad 2 fortsat gætterier og rygter. Nogle skriver den kommer med Retina skærm som iPhone 4, andre at den ikke gør. Så detaljerne må vi vente lidt med endnu.


Apple holder normalt kortene tæt ind til kroppen. Så næste gang vi ser iPad 2 flashet i offentligheden, bliver vel først på det event hvor den frigives.


 


Kilde: Reuters

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.