Forside Nyheder

Kommende PlayStation 3 kan ikke hackes


Sony arbejder angiveligt på en ny PS3, der ikke kan hackes helt så nemt som de eksisterende modeller.


 


Sony giver ikke op i kampen mod piraterne, og er angiveligt på vej med ny PS3, der ikke kan hackes.


Sikkerhedssystemet i alle de eksisterende PlayStation 3-maskiner er kompromitteret, og brugere kan i dag installere tredjepartssoftware (og piratkopier fra internettets skyggesider). Det er en torn i øjet på Sony, og en bombe under firmaets kommende indtjening, og det ser ud til, at japanerne ikke har tænkt sig at overgive sig uden en kamp.


Skal vi tro denne historie fra EverythingHQ, så arbejder Sony på en ny PlayStation 3 med et forbedret sikkerhedssystem, der ikke kan hackes på samme måde som det er tilfældet med de eksisterende modeller.


Den nye maskine vil angiveligt ligne de nuværende modeller, men have en 300-gigabyte harddisk og få en pris på under 2.000 kroner. Planen er angiveligt, at få solgt ud af alle de eksisterende modeller og få den nye maskine ud i butikkerne.


De eksisterende maskiner vil stadigvæk kunne hackes og afspille piratkopier, men kommende brugere med helt nye maskiner vil altså ikke have samme mulighed.


Spørgsmålet er så bare, hvor lang tid der går før det nye sikkerhedssystem bliver brudt op af hackerne…

Annonce:
Forrige artikelTV teknik for millioner i Parken
Næste artikeliPad 2 lanceres d. 2.
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.