Forside * Nyheder

LG’s 3D tablet er nu officiel
LGs nye 8,9 tommer tablet er designet til både forretning og fornøjelse. Den er baseret på Android 3.0 (Honeycomb) og er monteret med en dual-core-processor og et 3D-kamera.

Under LG Electronics pressekonference på Mobile World Congress 2011 blev selskabets nye tablet, LG Optimus Pad vist frem for første gang.

Skærmen på LG Optimus Pad placerer sig imellem de gængse tablets som er 7″ og 10″. LG’s tablet her er på 8,9″ i 15:9-format, med en opløsning på 1280 x 768.


3D

Det er verdens første tablet med indbygget 3D-kamera, som gør det muligt at filme og tage billeder i 3D og derefter afspille materialet på et 3D-TV via HDMI, eller dele det på YouTube 3D (youtube.com/3D).

For forretningsfolk er der funktioner til videokonferencer, mens filmentusiater vil være ligeså begejstrede over mulighederne for at afspille indhold fra LG Optimus Pad i fuld HD (1080) på et TV.

Gamere kan via Tegra Zone hente et bredt udvalg af titler i “spillekonsol kvalitet”.

 

Hurtig, kraftfuld og fleksibel

LG Optimus Pad er baseret på Android 3.0 (Honeycomb), den seneste version af Googles platform som er optimeret til tablets.

Android 3.0 understøtter højere billedskærmsopløsninger og applikationer udviklet specielt til tablets, såsom Google eBooks og Google Maps 5. Android 3.0 har også en intuitiv, PC-lignende brugerflade, som gør det enkelt at anvende LG Optimus Pad.

De dobbelte kerner i NVIDIA Tegra 2-processoren gør, at LG Optimus Pad hurtigt opstarter applikationer og henter hjemmesider, som derefter kan opleves helt uden forsinkelser.

Processorens gode multitasking- og grafikegenskaber gør det muligt at køre flere programmer samtidigt, og let at afspille film og andre multimedier.

 

Pris og tilgængelighed:

LG Optimus Pad vil være tilgængelig i Norden i 2. kvartal 2011 til en vejlende udsalgspris på 7350,- DKK.

 

Tekniske specifikationer


  • 1GHz dual-core NVIDIA Tegra 2-processor
  • 8,9-tommer WXGA-skærm
  • 1GB hukommelse
  • 5MP 3D-kamera med dobbelt-linse

 


Kilde: LG

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.