Forside * Nyheder

Marantz AV7005 surround forforstærker

/P>


Nu lanceres Marantz top surround forforstærker AV7005 i Danmark.

Importøren fortæller om den:

Marantz AV7005 er på alle måder kompromisløs opbygget, og med et væld af relevante features.
 
Ret specielt for en forforstærker, har AV7005 en FM Tuner. Men derudover har AV7005 mulighed for netværksstreaming og er DLNA 1.5 certificeret. Ydermere er der internet radio, og stationer som Napster, vTuner og LastFM supporteres.
 
Men det vigtigste er selvfølgelig selve surroundprocessoren. Denne 7,2-kanals processor har en fantastisk lydkvalitet, fordi alle de sarte audiosignaler behandles med største omhu i Marantz’ egne HDAM moduler, hvorefter de løber direkte til XLR udgangene og videre til din separate effektforstærker. Dette sikrer at alle kanaler holdes helt adskilt og dermed eliminerer man fuldstændig overhør mellem kanalerne. Det muliggør også at man frit kan vælge om man vil køre Single-ended, eller balanceret.

Forinden er lydsignalet først behandlet i DSP’en som har forskellige modes til hver type signal. For eksempel kan du streame musik fra din pc eller internetradio via netværks stikket. Eller du kan sende lydsignalet ind i en af de seks HDMI1.4a indgange, hvoraf den ene er skjult bag lågen på fronten.

Her kan du også finde en iPod kompatibel USB-indgang med digital overførsel af iPod signalet, og et display der viser de detaljerede oplysninger som ikke vises i det elegante cirkel-formede display. AV7005 behandler også 3D-video-signaler med yderste varsomhed, selv i standby, og sender dem til de to HDMI1.4a udgange. Og der er endda en Phono MM indgang – ideelt til din dyrebare vinyl.

Der understøttes alle de nyeste lyd-formater, og den automatiske MultEQ XT kalibrering fra Audyssey DSX udføres af en SHARC 32bit signal processor fra Analog Devices. Det hele er der, og er klar til at performe.

Designet af AV7005 er elegant, på trods af at det er en stor forforstærker. Således har Marantz valgt at skjule de sekundære funktioner bag en klap på fronten, og til hverdag ser man “kun” et mindre display på fronten. Bag klappen sidder der ikke kun de skjulte knapper, men også et større display der gør betjening let og elegant.
 
AV7005 koster kroner 11.895,-


 
Kilde: HiFi Freaks  (importør og forhandler)


Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.