Forside Indhold og distribution Musik

Nu er vejen banet for Spotify i Danmark


Spotify kan være den næste digitale musiktjeneste vi ser i Danmark


 


KODA ændrer politik omkring betaling fra musiktjenester. Dermed er vejen banet for Spotify og andre der vil ind på det danske marked.


Børsen skriver i dag, at KODA har lavet en kovending angående de digitale musiktjenester som Wimp, Spotify mv. KODA har valgt at sænke prisen som de skal betale til ophavsmændene for musikken.


Dermed er der også åben bane for de gratis musiktjenester, der tilbyder musik sponsoreret af reklamer. Med de nye KODA afgifter er det bedre chance for en forretningsmodel der hænger sammen.


Det var netop de tidligere høje KODA afgifter der har holdt tjenester som Spotify ude af Danmark.


Det er KODAs nye direktør, Anders Lassen, vi kan takke for de nye muligheder. Han ser nemlig de lovlige musiktjenester, som en forudsætning for at få stoppet pirat musik.


De nye toner fra KODA vækker begejstring i musikbranchen, hvor både Universal Music og EMI jubler over at der nu er åben port for flere digitale musiktjenester i Danmark.


 


Kilde: Berlingske


 

Annonce:
Forrige artikelPanasonic VT30 får automatisk ISF kalibrering
Næste artikelVideoer af Panasonic 2011 TV lineup
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.