Forside Nyheder

Nu kommer 3D mobilen
LG Optimus 3D giver smartphones en ny dimension – nu også 3D. Til video, foto og præsentation.

Nu er LG Optimus 3D, verdens første smartphone med 3D en realitet. LG har lige præsenteret den på Mobile World i Barcelona.

LG Optimus 3D er først med flere nyskabende funktioner i en smartphone. Dual-core-processor, dual hukommelseskanaler og dobbelt hukommelsesmodul, såvel som den første 3D-platform der kan håndtere både optagelse, afspilning og deling af 3D-indhold.

LG Optimus 3D har et 5 Mpixel dobbeltlinse kamera, som fanger øjeblikket i 3D både på film og på foto.

Telefonens skærm på 4,3 tommer viser billeder og film i 3D og det bedste af det hele – man behøver ikke specielle briller for at kunne opleve den særlige effekt. Selvfølgelig viser LG Optimus 3D selv højopløsnings materiale i både 2D (1080p) og 3D (720p).

LGs 3D Hot Key tillader brugeren at navigere i telefonens fem forskellige 3D-interfaces (Gallery, Camera, Game&Apps, YouTube 3D og 3D Guide).

Derudover er LG Optimus 3D udstyret med en HDMI 1.4-tilslutning der gør det enkelt at tilslutte telefonen til et TV eller en billedskærm for at afspille indholdet. Den understøtter derudover DLNA-standarden, hvilket gør det muligt at dele indhold med andre DLNA-certificerede enheder. Brugere kan også dele deres eget3D-indhold, og samtidig drage fordel af andres, gennem YouTubes 3D kanal (youtube.com/3D).

Telefonen vil indledningsvis være baseret på Android 2.2 (Froyo), men vil på et senere tidspunkt kunne opgraderes til Android 2.3 (Gingerbread).

 

Pris og tilgængelighed:

LG Optimus 3D vil være tilgængelig i Norden i løbet af 2.kvartal 2011 til en vejledende udsalgspris på 4995,- DKK.

 


Videoer

Sådan forestiller LG sig at 3D teknologi kan anvendes i mobile enheder. Til video konferencer, præsentationer og instruktionsvideoer.

Ok, disse videoer er noget karikerede, og fremstiller et univers som ikke findes endnu. Men pointerne mht. hvad 3D vil kunne anvendes til i fremtidens mobiler er jo god nok.

 


 

Tekniske specifikationer:

    * 1 GHz Dual-Core Dual-Channel-processor (Texas Instruments OMAP4)
    * 4.3-tums 3D WVGA-skærm
    * 8GB hukommelse med stik til MicroSD-kort op til 32GB
    * 1,500 mAh-batteri
    * 5MP dobbelt-linse kamera
    * 2D: 1080p MPEG-4/H.264 optagelse og afspilning
    * 3D: 720p H.264 SEI optagelse og afspilning
    * HSPA+, DLNA/HDMI 1.4
    * H.264, H.263, DivX, MKV, WMV-9, ASF, AVI, 3GP, MP4


Annonce:
Forrige artikelLG’s 3D tablet er nu officiel
Næste artikelFørste kig på Samsung Galaxy Tab 10.1
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.