Forside Produkter HiFi & Surround

Ny Marantz importør lover prisfald

 


 


Der er prisfald på vej. Det gamle hæderkronede hifi mærke Marantz skifter hænder.


Marantz er et af de store klassiske hifi mærker, der har været med siden halvtredserne.


Nu direkte til dig udenom mellemhandleren, som de siger i møbelreklamerne på TV. HiFi Freaks er både importør og forhandler af en række hifi produkter, og det sparer et mellemled.


Nu overtager de eneforhandlingen af Marantz i Danmark, og det betyder at vi kan imødese prisnedsættelser.


Hvor meget der eventuelt kan spares er forskelligt fra model til model, men de fremhæver at der er enkelte modeller hvor der kan spares op til 40% (i forhold til de tidligere vejledende priser).


 


Stereo


Marantz har gennem årene lavet en perlerække af produkter. Således er det også i dag, hvor Ken Ishiwatas fingeraftryk er på lyden af alle modellerne, og hvor de ypperste endda bærer hans navn, i form af KI, KI Pearl og KI Pearl Lite modellerne.


I de senere år, har Marantz også opnået et godt ry for deres Super Audio afspillere. Marantz var et af de første firmaer der lavede SACD afspillere, og holder stædigt fast ved formatet. Super Audio afspillerne afspiller selvfølgelig Super Audio og CD, men også CD-R/RW og MP3.


Universal afspillerne afspiller Super Audio, CD, CD-R/RW og MP3, og derudover DVD og BluRay.


 Marantz SR7005 – Her i champagne finish


 


Surround


Da Marantz samtidig laver en serie surround produkter, er det muligt at kombinere lyd og billede, og få løsninger der er gode på begge områder. Et eksempel på dette er surround recieveren SR7005.


SR7005 indeholder alle de features man forventer af en top surround reciever, og lidt til ! HDMI 1.4a/3D kompatibel, 6 HDMI inputs, 7x125W, network audio kompatibel, incl. streaming/internet radio and DLNA 1.5, IP kontrol, USB på fronten der understøtter Apple Ipod, Iphone mv. samt phono MM forstærker.


 


Tilgængelighed


De fleste af Marantz produkter fås i flere finisher; Sort, Sølv og den klassiske Marantz champagne.


Alle produkter og finish lagerføres.


 


Kilde: hififreaks.dk

Annonce:
Forrige artikelDynaudio vil høre din ærlige mening
Næste artikelSmugkig på Dells nye Android-tablet
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.