Forside * Nyheder

Plex Media Center nu på Android + Server til Windows


Plex kan nu fås som app til din Android-mobil, og koster 27 kroner i Android Marked.Det populære og anmelderroste mediecentersoftware til Mac og Apples håndholdte gadgets, Plex, er nu tilgængelig til Android-mobiler. Server-software til Windows er også frigivet.


Plex er det måske nok bedste mediecenter-software, der findes til Mac, og for cirka et halvt år siden udkom det også som en app til Apples håndholdte enheder. Ideen er, at du streamer indhold som film, musik og streamet indhold fra tredjeparter videre til din lommegadget, og Plex-softwaren på din Mac klarer alt det hårde arbejde, inklusiv transcoding af filerne.


Nu er skidtet så endelig blevet klar til Android, og Plex kan nu købes og downloades fra Android Marked for små fem dollars, eller cirka 27,33 danske kroner. Plex for Android kan stort set det samme som iOS-versionen, dog kan den endnu ikke bruges til at fjernstyre Plex-mediecentret på din Mac.


 


Nu også som Windows-server


Vil du gerne prøve kræfter med Plex, men har du ikke en Mac i hjemmet, så er gutterne netop også blevet færdig med en serverversion af softwaren til Windows. Plex Server for Windows gør det muligt at streame film og tv-programmer til Plex på din Mac, iPhone eller Android-mobil, men det har endnu ikke samme mediecenter-del som det oprindelige Mac-program.


LG har planer om at bygge en Plex-klient ind i udvalgte 2011-modeller af sine flad-tv, så snart vil du kunne streame alskens indhold direkte fra din Mac eller Windows-computer til dit stuealter.


Du kan hente Plex for Android i Android Marked, mens Plex Server for Windows kan hentes her!


Læs mere om nyhederne på Plex-bloggen her!

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.