Forside Nyheder

Priskrig på Sonos i Danmark.


Priskrig på Sonos i Danmark


Bilkas online butik har i denne uge fundet plads til Sonos i deres sortiment, og har sat den til 2.779,- som er hele 20 kr. billigere end hvad Hifiklubben normalt sælger den til.


Hifiklubben har dog ikke været sene til at svare igen, og sælger nu S5 til 2.699,-


Bilka har før haft held med at presse priser på eksklusive produkter, men med kun én distributør som samtidig er største forhandler af Sonos i norden, bliver det svært for Bilka at følge med, da Hifiklubben jo i en kortere periode kan gå med ned i pris, uanset hvad Bilka gør.


Men det er da et positivt tegn at detailbranchen har fået øjnene op for Sonos, og vi må håbe at det kunne give nogle bedre priser på Sonos. Desværre har det ikke været tilfældet i f.eks. Tyskland hvor Media Markt også sælger Sonos. 


Følg med i debatten her.


I dag og i går er priserne faldet og steget på skift, og fra 20 kr. besparelse, er man nu oppe på 900 kr. besparelse i forhold til prisen i morges. Konkurrence er godt 🙂 


 


Service Info


Vi har talt med Hifiklubbens kundeservice, der fortæller at ALLE der har købt på netbutikken under “priskrigen” får den sendt ud til laveste pris som blev vist, og at de ikke sender flere ud før prisen har stabiliseret sig.


Her er hvad Hifiklubben skriver:


Priskrig på Sonos S5
Dansk Supermarked har også fundet ud af hvor fantastisk et produkt Sonos S5 er. Derfor har de fået den super gode ide at købe et mindre parti og sætte det til salg på deres hjemmeside. I første omgang 100 kr. billigere end hos Hi-Fi Klubben. Nu er det faktisk ikke fordi vi tjener specielt meget på Sonos, faktisk er Sonos et område med lav avance som så mange andre IT relaterede produkter. Men vores kunder skal selvfølgelig ikke betale ekstra for at handle i Hi-Fi Klubben, så så længe Bilka gider sælge Sonos S5 med tab (og kan levere) følger Hi-Fi Klubben selvfølgelig med og sætter prisen endnu lavere. Dermed er der næppe grund til at købe den andre steder end der hvor du får den kompetente vejledning og efterfølgende service hvis noget skulle drille.


Hvad med prisgaranti?
Har du købt en Sonos S5 senere end 1. februar og er medlem af vores kundeklub skal du blot vente med at henvende dig til der er gået en måned efter dit køb. Her kigger vi så på hvad den laveste pris har været i en måned efter dit køb og du vil få refunderet forskellen i form af et gavekort.


 


Opdatering 9. februar 14.50:


Håndklædet er kastet i ringen. Begge melder udsolgt nu.


Prisen hos Bilka er kr. 1.499,- danske kroner (status midlertidigt udsolgt).


Prisen hos Hifiklubben er tilbage på 2.999,- danske kroner (status ikke på lager, og kan ikke bestilles)


 

Annonce:
Forrige artikelNemID skal sikre brugerne på Den Blå Avis og QXL
Næste artikelPriskrigen slut. Kunderne vandt
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.