Forside * Nyheder

Rygte: Google lancerer sin musiktjeneste i aften

 


Google Music vil lade dig streame din musik fra skyen, så du ikke skal bruge lagerplads på din Android-mobil eller tablet. Rygtet siger at tjenesten lanceres i aften.


 


Rygte: Google lancerer sin musiktjeneste i aften


Det er ikke nogen hemmelighed, at Google i aften den 2. februar 2011 officielt vil præsentere Android 3.0 for omverdenen. Det sker på et pressemøde i firmaets hovedkvarter i Mountain View lige syd for San Francisco. Android 3.0 vil gøre det muligt for firmaer som HTC, Dell, Samsung, LG og Motorola at lave tablet-computere i nogenlunde samme liga som Apples iPad, og hvad vi har fået af smugkig indtil videre ser mere end imponerende ud.


Men nu hører vi snak om, at Google også vil bruge pressekonferencen til at lancere sin musiktjeneste, der pt. går under navnet Google Music. Internetgiganten fortalte første gang om planerne på Google I/O-messen tilbage i maj sidste år, og konceptet går groft sagt ud på, at du lagrer din musik i skyen på Googles servere og så streamer den til din computer, smartphone eller tablet. På den måde skal du ikke bruge værdifuld plads eller huske at synkronisere din enhed, men har altid adgang til musikken blot du har forbindelse til nettet.


 


Android Marked får webbutik.


Det forlyder at du ud over købt musik fra Google Music også vil have mulighed for at uploade din eksisterende musiksamling i skyen, og streame den til alle dine enheder. Historien kommer fra websiden Androidandme.com, men bakkes op af interessante bidder i denne artikel fra BusinessWeek fra sidste uge kaldet ”Larry Page’s Google 3.0.”


Ud over musiktjenesten, så er Google angiveligt også klar med en web-baseret udgave af Android Marked, så du kan sidde på din computer og browse apps, købe dem og så få dem automatisk downloade til din Android-baserede smartphone eller tablet.


Pressekonferencen kan føles live på nettet på www.youtube.com/android og Google åbner som tidligere nævnt ballet klokken 19.00 dansk tid.


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.