Forside Nyheder

Smugkig på Dells nye Android-tablet


Dells nye tablet efterlader et positivt indtryk og har en ganske fornuftig pris, skriver Wired GadgetLab.


 


Wired GadgetLab har haft den spritnye Dell Streak 7 i hænderne og er generelt imponerende over fin ydelse med dualcore-processor og en ret så fornuftig pris.


Er du ude efter en tablet-computer, eller smartphone i overstørrelse, så tag et kig på Dells helt nye Streak 7, der officielt bliver lanceret i morgen i USA. Wired GadgetLab har dog allerede leget lidt med maskinen, som alt i alt efterlader et positivt indtryk.


Wired skriver at maskinen føles lidt mere tætbygget end iPad, men er behagelig at have i hænderne, og så kan de godt lide, at der ikke er blevet pillet eller tilføjet alt for meget til Android-operativsystemet. Størrelsesmæssigt minder den meget om Samsung Galaxy Tab. Streak 7 kommer forresten med Android version 2.2, hvilket virker en anelse skuffende med den “rigtige” tablet-version 3.0 lige om hjørnet. Dell har dog allerede annonceret, at Streak 7 vil blive opdateret til version 3.0 engang i løbet af året.


 


Hurtig dualcore-procsssor


Skærmen er lysstærk, men ikke helt så følsom og præcis som skærmen på iPad, og så er maskinen behagelig at brug til både webbrowsing og videoafspilning. Det skyldes ikke mindst, at hjertet er Nvidias helt nye 1-gigahertz dualcore Tegra2-processor.


Dell Streak 7 kommer også med plads til SD-kort, Bluetooth 2.1 og så er der et 5-megapixel kamera på bagsiden og et 1,3-megapixel kamera på forsiden til videochat. Den aktuelle, amerikanske version af Streak 7 kommer med HSPA+-modem fra T-Mobile, der teoretisk set giver op til 56 megabit per sekund i download-hastighed. De reelle hastigheder er dog som regel væsentlig langsommere. Er du hjemme i hyblen, bruger du selvfølgelig bare den indbyggede Wi-Fi-forbindelse.


Maskinen har en amerikansk pris på 450 dollars, hvilket antyder at Streak 7 vil koste omkring 3.200 kroner uden abonnement, såfremt Dell beslutter sig for at lancere den herhjemme.


 


Kilde: Wired Gadgetlab

Annonce:
Forrige artikelNy Marantz importør lover prisfald
Næste artikelLG Optimus 3D – verdens første 3D-mobil
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.