Forside Indhold og distribution Musik

Spotify får halv mia. kr. til at komme ind i USA


Spotify får halv mia. kr. til at komme ind i USA


Spotify er ved at gøre klar til at indtage det amerikanske marked, men det koster penge. Mange penge…


Det er amerikanske TechChrunch, der i gårdagens udgave fortæller at investeringsfirmaet DST er klar til at smide 100 mio. USD i den svenske musiktjeneste. DST har også investeret i Facebook og Groupon, og der har de da haft stor succes.


Vi må håbe at det indskud kan bruges til at få fodfæste på det Amerikanske marked. Hvis succes’en er hjemme der, er der ingen tvivl om at Spotify med tiden har store chancer for at blive den mest omfattende musiktjeneste på nettet.


Spotify har kæmpet med at få rettigheder på musik i samarbejde med de amerikanske musikselskaber, men disse aftaler er ved at falde på plads, så mon ikke den store penge indsprøjtning skal bruges på at sikre fodfæste på det amerikanske marked ?


Imens vi venter på succesen i USA, kan vi jo håbe på at de kan nå at introducere Spotify i Danmark.


Spotify vurderes iøvrigt i den seneste måling, til at være omkring en mia. USD værd.

Annonce:
Forrige artikelTelenor planlægger ny satellit til 3D TV
Næste artikelStofa tjener kassen
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.