Forside Nyheder

Stofa tjener kassenStofa kommer ud af 2010 med sin største omsætning nogensinde ovenpå skilsmissen med Telia.


Stofa kalder det selv en lykkelig skilsmisse, da TeliaSonara solgte Stofa fra til kapitalfonden Rato i 2010. Godt nok betød det øgede udgifter til selve skiftet, men omsætningen fulgte med op.


De danske antenneforeninger tog godt imod de nye ejere, og vendte tommelfingeren op, for at Stofa nu fik muligheden for øget vækst.


Og planen lykkedes. Regnskabet for Stofa 2010 viser den største omsætning nogensinde i selskabets historie. Hele 1,1 mia. kroner løb ind på kontoen.


Som de væsentligste punkter til væksten peger Stofa på at bredbåndsforretningen er stabiliseret. At de interaktive tjenester, som at leje film fra sofaen, er i vækst. Og så er interessen for IP-telefoni vokset.


Stofa købte i januar Canal Digitals kabeldivision, en handel der lige nu afventer konkurrencemyndighedernes godkendelse. Dette køb har derfor ikke haft indflydelse på Stofas tal i 2010.


Trods den høje omsætning, så fortæller Stofa at bundlinjen for 2010 ikke viser samme flotte vækst, hvilket skyldes udgifterne i forbindelse med ejerskiftet.


 

Annonce:
Forrige artikelSpotify får halv mia. kr. til at komme ind i USA
Næste artikelStream fra Samsung TV til mobil og tablet
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.