Forside Nyheder

Musical Fidelity V-Link – Jitterfri PC-lyd


V-Link er en digital til digital konverter, til brug imellem computeren og stereoanlægget.


God lyd fra en PC eller Mac kræver en god, ekstern D/A konverter. Men selv når du har dét, er du ikke altid sikret optimal lyd, her kan et produkt som V-Link hjælpe.


Den mest udbredte overførsel af lyd via USB er en adaptiv synkroniseret overførsel. PC’en styrer D/A konverterens clock-frekvens, og dermed mængden af jitter i lyden (jitter er en form for digital forvrængning).


V-Link benytter i stedet asynkron overførsel. Her bliver er D/A konverterens clock-frekvens uafhængig af PC’en, og dermed bliver lydkvaliteten også uafhængig af computerens eventuelle luner.


Der er dog ingen D/A konverter i V-Link. Det er en digital – digital omsætter, der tager USB ind og sender digital lyd videre til forstærkeren via coax eller optisk forbindelse.


At fjerne jitter fra PC’en, har naturligvis ingen værdi, hvis et produkt som V-Link selv påfører jitter. Det engelske hifi-magasin Hifi News har testet V-Link, og bl.a. målt mængden af jitter i signalet på SPDIF udgangen. Resultatet var nul jitter.


Musical Fidelity V-Link koster kr. 999,-


 


Kilde: Tape Connection

Annonce:
Forrige artikelVideo af Philips TV og App
Næste artikelViasat sender UEFA bold i 3D
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.