Forside Produkter HiFi & Surround

Ny CD Changer fra Marantz.


Ny CD Changer fra Marantz.


I den seneste tid har Marantz lanceret flere nye surround produkter der ikke kun indeholdt nyeste teknologi, men også have Apple Airplay, styring fra iPhone etc. Nu kommer Marantz så med et produkt, der er væsentligt mere “Old School”.
 
CC4003 er en klassisk CD Changer, med en karrusel til 5 Cder. Den er opbygget med en højkvalitets CS4392 DA converter, en ordentlig strømforsyning, og en god analog del, der sikrer at CC4003 kan vælges ikke kun på grund af bekvemmelighed, men også fordi man ønsker en god lydgengivelse.


Marantz CC4003 er en detaljeret og engageret signal kilde at lytte til. Den har et stort lydbillede, med en god præcision, og dynamik og samtidig gør changer funktionen at man kan lytte til musik i timevis uden stop.CC4003 har de traditionelle CD changer funktioner som f.eks fuld programmerbar afspilning, random, repeat og scan funktioner. Derudover digital udgang både med Coax og lysleder, kan afspille ikke kun Cder men også CD-R/RWs med MP3 eller WMA filer. Den har hovedtelefon udgang med variabel volumen, er fuld fjernbetjenbar, og har Marantz D-Bus system og RS232C for muligheden af at indgå i multirum systemer.


Marantz CC4003 sælges i Danmark eksklusivt af HiFi Freaks, og koster kr 3195,-


Kilde: pressemeddelse, hififreaks.dk

Annonce:
Forrige artikelNyhederne i Philips 2011 TV
Næste artikelParrot lancerer Zikmu i Danmark
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.