Forside Nyheder

Ny recorder til egen antenne – også DVB-T2


Sagemcom er klar med en ny DVB-T modtager der kan optage. I nye klæder, både udvendigt, indvendigt, på skærmen og så er den støjsvag.


Denne recorder og digital modtager fra Sagemcom har fået helt nyt design og forbedret brugerflade i HD.


Det betyder mindre energiforbrug og bedre brugerflade. De lover flottere menuer, med nemmere betjening. Den nye er mindre end sin forgænger, og langt mere støjsvag. 


 


To udgaver


Der kommer to udgaver. RT90 HD har en harddisk på 160 eller 320GB.


Omregnet giver det for 320GB, 160 timers tv og op til 80 timer HD-materiale. Energiforbruget er mindre end forgængerens med et standby-forbrug på 2 watt.


RT90 HD er udstyret med Boxer TV-Navigator, som giver brugeren mulighed for at søge efter programmer eller planlægge at optage serier lang tid frem.


 


To tunere


Boksen har to tunere, så der kan optages to programmer på samme tid. Derudover kan man pause og spole op til 2 timer tilbage.


Selv når man ser tv i den almindelige standardopløsning (SD), får du et endnu skarpere billeder på dit fladskærms-tv. Det normale SD-billede bliver opskaleret til HD-formatet (1080p, 1080i, 720p). Hvis man tilslutter boksen med HDMI-kabel (medfølger RT90 HD), bliver billedet naturligvis endnu skarpere.


Den er til digitalt TV fra egen antenne fra Danmark og Sverige. Det er DVB-T og DVB-T2. Herhjemme bruger vi endnu kun DVB-T, men svenskerne er gået skridtet videre med DVB-T2 (som giver mulighed for flere HD-kanaler).


 


Priser  • RT90-160 HD: 2799,-
  • RT90-320 HD: 3299,-

 


Kilde: Sagemcom

Annonce:
Forrige artikelApples nye HDMI-adapter virker også med iPhone 4, iPod Touch og iPad
Næste artikelNye sektioner til film og spil
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.