Forside Nyheder

Nye highend Runco projektorer


Runco_ls10
En farvet Runco LS-10


 


Runco tilføjer nu to nye medlemmer til deres highend LightStyle serie projektorer.

 

LS-10

Runco LightStyle LS-10 er seriens topmodel; dette er en ægte 3 chip 1080p DLP maskine.

Hjertet i LS-10 er tre separate 1080p 16:9 DMD paneler, der sammen med Runco state-of-the-art videoprocessering udmunder i perfekte billeder i din hjemmebiograf. Hvis man har været så heldig at opleve en Runco projektor før, ved man, at tekniske specifikationer ikke kommer i første række. Derimod prioriteres en videogengivelse, der føles ægte og naturlig, et billede som har et utroligt sortniveau, flot farvegengivelse og en høj lysstyrke, der tilsammen giver oplevelsen af ægthed og tilstedeværelse.

Runco LS-10 fås i to udgaver, LS-10i som har alt teknik indbygget og LS-10d der har en separat DHD-4 scaler boks for bedre billede og flere tilslutninger.

Pris og størrelse er halveret i forhold til Runcos normalt billigste 3 chip 1080p DLP, men ydelsen er stadig i en klasse for sig.

 

 Runco_ls10-3
Runco LS-10 sort


 


 


LS HB

Runco LightStyle HB er en forkortelse for High Brightness, og med denne nye model bevæger Runco sig ind på et helt nyt marked.

Hvor de andre familiemedlemmer i LightStyle serien er decideret hjemmebiografmodeller, så er LS HB beregnet til rum med almindelige lysforhold, og dermed bevæger Runco sig ind på et nyt marked.

Her til normalt oplyste stuer og konferencerum.

I modsætning til Runcos store ultra-high-end projektorer er LightStyle serien mere kompakt med mulighed for montering på væg, i loft eller bare på et bord.

Det runde design med bløde linjer fås som standard i en elegant matsort finish eller high gloss hvid. Men også med mulighed for valgfri farve og logo/monogram.

 

 


Runco_ls10-2
Runco LS-HB hvid


 


LightStyle serien generelt

LightStyle serien har alle Intelligent Lens Shift, og kan derudover købes med forskellige linser, hvilket giver fleksibilitet i forhold til rum og lærredsstørrelse.

Runco LightStyle benytter DLP SuperOnyx teknologi, med Runco ConstantContrast og Vivix for – i følge producenten – skarpere og renere billeder.

Eksklusive videoteknologier sikrer dybt sortniveau, naturlige farver og en uovertrufne realistiske billeder. For optimal ydelse i ethvert rum, kan alle modeller ISF kalibreres.

 

Pris og levering

Runco LS-10 og LS-HB er allerede nu klar til levering.

LS-10 introduceres til markedets måske laveste pris for en 1080P 3-chip DLP.


  • Runco LS-10i – kr. 169.995,-
  • Runco LS-10d – kr. 209.995,-
  • Runco LS-HB – kr. 66.995,-Kilde: HTP pressemeddelelse

Annonce:
Forrige artikelSpilanmeldelse: Motorstorm Apocalypse
Næste artikelPhilips Dual View Gaming
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.