Forside Nyheder

Samsungs næste Android-tablet bliver supertynd


Samsungs næste Android-tablet bliver supertynd


Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Samsung fik en ordentlig omgang iPad-misundelse, da Steve Jobs afslørede, at firmaets seneste kreation bliver uhyggelig tynd med en tykkelse på blot 8,8 millimeter.


Lee Don-joo, vicepræsident for Samsungs mobildivision, sagde tidligere på måneden, at den tynde iPad 2 med samme pris som forgængeren var en udfordring for den koreanske elektronikgigant.


“Vi bliver nødt til at forbedre de dele, der er utilstrækkelige. Apple gjort den meget tynd”, sagde han.


Det ser dog ud til, at Samsungs næste tablet-computer prøver at matche Apple hvad angår imponatoreffekt på designet. Den bliver afsløret på CTIA Wireless 2011-messen, der løber af stablen fra den 22. til den 24. marts i Orlando i Florida, og skal vi tro denne annonce fra Samsung, så bliver maskinen herligt tynd.


Maskinen får en 8,9-tommer skærm og vil størrelsesmæssigt placere sig mellem den 7-tommer store Galaxy Tab og den 10,1-tommer store Galaxy Tab 10.1, der blev præsenteret på Mobile World Congress i Barcelona i sidste måned.


Skal vi tro billedet, så vil den nye Android-tablet være så tynd, at Samsung er nødt til at lade maskinen bule lidt ud, der hvor minijack-stikket til hovedtelefoner sidder.


Spørgsmålet bliver så bare om Samsung bliver i stand til at sælge den til pris, så folk kigger væk fra Apples nye iPad 2.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.